Berekent HuurwoningZwolle makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HuurwoningZwolle is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Huurwoningaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HuurwoningZwolle bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Huurwoningaanbieders in Zwolle vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Huurwoning in Zwolle. Een Huurwoningaanbieder kan gratis een Huurwoning plaatsen in Zwolle. Huurders kunnen ook gratis een Huurwoningoproep plaatsen in Zwolle, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Huurwoning in Zwolle, huurders kunnen ook reageren op Huurwoningen in Zwolle. Op www.huurwoningzwolle.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HuurwoningZwolle of te reageren op een advertentie van een Huurwoning in Zwolle.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Huurwoning kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Zwolle, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Zwolle kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Huurwoningaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HuurwoningZwolle raadt je aan om vooraf te vragen aan de Huurwoningaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Huurwoning afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen